Tallinn otsib Tondiraba tööstuspargile juhti

25. jaanuar 2009, 13:30

Tallinna linn kuulutas välja
konkursi leidmaks inimest aktsiaseltsi Lasnamäe Tööstuspark juhataja
ametikohale. Ettevõte haldab Lasnamäel asuvat Tondiraba
tööstusparki.

Töökuulutuse andmetel vastutab tööstuspargi juht Betooni tn 6 asuvate kinnistute väljarentimise ja Suur-Sõjamäe 29b tööstuspargi projekteerimise ning infrastruktuuri rajamise korraldamise eest. Nõukogu sõlmib juhatajaga ametilepingu kestusega kolm aastat. Täiskohaga tuleb tööle asuda alates 1. aprillist.

Tallinn lubab tööstuspargi juhile konkurentsivõimelist tasu, kuid tahab, et kandidaadid soovitava kuutasu koos CV ja sooviavaldusega hiljemalt 9. veebruariks Tallinna Ettevõtlusameti juhatajale Kairi Tenistele välja käiksid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. January 2009, 13:30
Otsi:

Ava täpsem otsing