Ajakirjandus seda ja ajakirjandus teist

ÄP 26. jaanuar 2009, 00:00

"Savisaar seda ja Savisaar teist" pealkirjastas Keskerakonna liider kord Äripäevas ühe artikli. Edgar Savisaar on meediale tõesti andnud rohkem leiba kui ükski teine avaliku elu tegelane. Arusaadav, et nii palju katkuda saanud poliitik sooviks praeguse "meediakliki" koos valitsusega välja vahetada, nagu ta reedel ütles. Üks märkus vaid - kui riigieelarveline meedia välja arvata, mille läbipaistmatust muu ajakirjandus on visalt kritiseerinud, siis otsustavad ajakirjanike töölevõtmise eraettevõtete juhid. Kui turg poleks üldse rahul, taipaksid nad seda kähku.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing