BIGBANK lühendas oma ärinime

26. jaanuar 2009, 11:33

AS Balti Investeeringute Grupi Pank viis
oma ärinime kooskõlla rahvusvahelise kaubamärgiga BIGBANK, võttes ametliku
ärinimena kasutusele BIGBANK ASi.

BIGBANKi juhatuse esimehe Targo Rausi sõnul on ärinime muutus plaanitud jätk panga kaubamärgi vahetusele eelmise aasta novembris, kui varasemalt kaubamärgi BIG all tegutsenud ettevõte võttis rahvusvahelistel turgudel kasutusele ühtse märgi BIGBANK.

"Ärinime vahetus ei too meie klientide ja partnerite jaoks kaasa sisulisi muudatusi – kõik senised lepingud ja kohustused jäävad kehtima. BIGBANKiga arvelduste tegemistel tuleb aga nüüdsest kasutada uut nime," lausus Raus.

Pank esitas äriregistrile vastava muudatuse taotluse 7. jaanuaril, uus ärinimi registreeriti ja hakkas kehtima 23. jaanuarist. Panga Läti ja Leedu filiaalide ametlike ärinimede muudatused viiakse sisse lähiajal vastavalt kohalikele reeglitele.

BIGBANK on Eesti kapitalil põhinev spetsialiseerunud krediidiasutus, millel on filiaalid Lätis ja Leedus ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Soomes. BIGBANKi võlakirjad on noteeritud Tallinna ja Stockholmi börsil.

Homme annab BIGBANKi juht Targo Raus Äripäeva lugejaile online-intervjuu. Küsimusi saab esitada siin.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    26. January 2009, 11:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing