Briti kahjuritõrjefirma Rentokil investeerib Eestisse 40 miljonit

26. jaanuar 2009, 13:55

Suurbritannia päritolu kahjuritõrjefirma
Rentokil Initial investeerib lähiaastail Eestisse 40 miljonit krooni.

"Eesti on esimene Ida-Euroopa riik, kuhu Rentokil investeeris. See on kindlasti positiivne märk kõigi nende negatiivsete majanduslangusest tulenevate emotsioonide kõrval," ütles Rentokil Initiali Eesti tütarettevõte Rentokil OÜ juht Toomas Trei.

Rentokil tegeleb kahjuritõrjega ning järgmise viie aasta jooksul on plaanis investeerida Eestisse ligi 40 miljonit krooni toodete ja teenuse arendamisse.

"Rentokil Initial plaanib laiendada oma tegevust Eestis ning tuua turule hulga uusi tooteid ja teenuseid, mis on suunatud tervishoiu-, toidu-, turismi ja hotellindus- ning põllumajandussektoris tegutsevatele ettevõttele. Samiuti on meil tooteid kohalikele omavalitsustele ning tavatarbijatele," ütles Rentokil Initiali Euroopa piirkonna direktor Phillip Wood.

Eelmisel aastal oli Rentokili käive 13 miljonit krooni, firmas töötab 21 inimest. Rentokili ostis 2007. aastal kaks Eesti ettevõtet PPS Estonia ja Patricol ning liitis endaga. Eesti suuremates linnades esindusi omav Rentokil teenindab ligi 2000 klienti.

Rentokil Initiali kontserni käive oli 2007. aastal ligi 44 miljardit krooni, ettevõte tegutseb 49 riigis ning annab tööd ligi 79 000 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2009, 14:06
Otsi:

Ava täpsem otsing