Läti IT-teenuste pakkuja DEAC siseneb Eesti turule

26. jaanuar 2009, 13:10

IT-alaseid välisteenuseid osutav firma DEAC
siseneb Eesti turule, pakkudes ettevõtetele IT-kulude optimeerimist.

DEACi juhatuse esimehe Andris Gailitise sõnul on neil Eestis auahned plaanid. "Eesmärgiks on lähema kolme aasta jooksul vallutada Eesti turg ja viie aasta jooksul saada IT-välisteenuste pakkujate seas liidriks," kinnitas ta.

Eelmise aasta lõpetas DEAC 24 miljoni krooni suuruse käibe ja kolme miljoni krooni suuruse kasumiga, mis investeeriti uue andmekeskuse arendamisse. Enam kui 600 m² suurune andmekeskus võimaldab serverite renti, pakub logistika- ja kliendihalduse lahendusi, kodulehtede, e-posti jms süsteemide paigutamist. "DEAC osutab 100% ulatuses IT-välisteenuseid, seetõttu ei pea klient enam ise looma ja ülal pidama enda IT-osakonda," ütles Gailitis.

DEAC asutati 1999. aastal. Lätis on neil kliente 2000, näiteks Läti Pank, Rietumu Banka, Danske Banka, Tele2, Seesam Latvija, TV3 Latvija. Eestis on DEACi klientide seas portaal one.ee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2009, 13:10
Otsi:

Ava täpsem otsing