Sorainen sai veebihääletusel parima büroo tiitli

26. jaanuar 2009, 11:29

Soraineni advokaadibüroo teatel saavutasid
nad internetihääletusel Baltimaade aasta parima advokaadibüroo tiitli.

23. jaanuaril tunnustati Soraineni konkursil PLC Which lawyer? Law Firm Awards 2009 Baltimaade parima advokaadibüroo auhinnaga.

Alates 2005. aastast välja antava PLC Which lawyer? Law Firm Awardsi eesmärk on tunnustada ettevõttesiseste õigusnõustajate poolt eelistatud ja soovitatud advokaadibüroosid. Võitja selgus internetipõhise hääletuse tulemusena, millest võttis osa üle 5500 ettevõttesise õigusnõustaja üle maailma.

"Sorainen pakub õigusalast nõustamist mitmetele juhtivatele kohalikele ja rahvusvahelistele ettevõtetele ning see auhind on meeldiv tõestus meie klientide tunnustusest," ütles endanimelise advokaadibüroo juhtivpartner Aku Sorainen.

PLC Which lawyer? on suurimaid rahvusvahelisi andmebaase maailma eri paigus tegutsevatest juhtivatest advokaatidest ja advokaadibüroodest. PLC Which lawyer? kuulub Practical Law Company (PLC) alla. Kontoritega Londonis ja New Yorgis, on PLC juhtiv õigusalase oskusteabe, tehingute ja turu analüüsi pakkuja advokaatidele.

Sorainen on äriõigusele spetsialiseerunud advokaadibüroo kontoritega Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Minskis. Baltimaades on Sorainen juhtivaid ühinemiste ja ülevõtmiste tehingute nõustajaid – viimase kahe aasta jooksul nõustatud tehingute koguväärtus ulatub kolme miljardi euroni (ca 47 mld kr).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2009, 11:29
Otsi:

Ava täpsem otsing