TV3 paneb võlgades pered uude saatesarja

26. jaanuar 2009, 13:27

Kevadel algab TV3s uus
saatesari, mille tegelasteks on kümmekond rahahätta sattunud
peret.

Formaadil "Overdraft Family" põhinevas sarjas tõttavad kriitilisse majanduslikku seisu jõudnud Eesti peredele appi finants-ja majandusspetsialistid.

Perede olukorda hinnates ning nõuandeid ja konkreetseid lahendusi pakkudes tuuakse laenudevõrku mässitud inimesed masendavast seisust välja, murdes läbi surnud ringist, kust rahahädalised ise pääsemisvõimalusi ei näe, teatas TV3.

Telekanal ootab sarja peresid, kes on võtnud võlgu ja omakorda võlgu eelmiste võlgade tasumiseks, jäänud jänni tarbimislaenudega, elanud üle oma võimete ja unistuste elu nimel end lõhki laenanud. Sari TV3 teatel sobib sari praegusesse surutiseaega kui valatult.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2009, 14:28
Otsi:

Ava täpsem otsing