Tallinna taksofirmad langetavad hindu

26. jaanuar 2009, 08:23

Tallinna taksofirmad langetavad üksteise
järel hindu, mida osalt tingib kütuse odavnemine, kuid peamine põhjus on siiski
oluliselt vähenenud klientide arv.

Sõbra taksod saavad ukse peale uued madalamad hinnad juba alates tänasest, vahendas ERR "Aktuaalset kaamerat". "Langetame nüüd kaks krooni ja 10 senti allapoole, ehk kilomeeter hakkab maksma 4.90," ütles Sõbra Takso ja Krooni Takso juhatuse liige Margus Trempi. "Läheme oma hindadega tagasi 2005. aastasse."

Alates esmaspäevast laseb hinda alla ka näiteks Rahva Takso, kolmapäevast Tulika ja Viiking Takso. Krooni Takso teeb sama 2. veebruaril. Tallinki Takso arutab hinnalangetamise võimalusi eeloleval kolmapäeval.

Osalt on hinnalangus tingitud bensiini hinna langusest, kuid peamine on siiski klientide vähesus. Peatustes ootavad taksojuhid tunnistavad, et olukord on tõesti hull, ühe juhi sõnul ootas ta eile oma esimest klienti viis tundi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. January 2009, 08:23
Otsi:

Ava täpsem otsing