Siemensi üllatav kvartalikasum

27. jaanuar 2009, 13:10

Saksa tehnoloogiaettevõte Siemens teatas
analüütikute ootuseid ületanud esimese kvartali kasumist, kirjutas Bloomberg.

Kasum ettevõtte peamistest sektoritest – tööstus, energeetika ja tervishoid – kasvas 20 protsenti kahe miljardi euroni. See on 9,3 protsenti kõrgem analüütikute prognoosist, mis oli 1,83 miljardit eurot.

Siemensi tellimused vähenesid samas kaheksa protsenti 22,2 miljardi euroni, mis oli prognoosidega enam-vähem kooskõlas.

Siemensi finantsjuhi Jeo Kaeseri sõnul ei ole tänavu ette näha ettevõtte müügi kukkumist, seda vaatamata globaalse majanduse kokkutõmbumisele. Lisaks jäi finantsjuht kindlaks aastakasumiprognoosile, mida aitavad toetada valitsuse abipaketid ja 16 750 töökoha koondamine Siemensis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2009, 13:13
Otsi:

Ava täpsem otsing