Stockholmi sadam jäi Tallinki uutele laevadele kitsaks

27. jaanuar 2009, 12:59

Tallinki Stockholmi-liini
laevad sõidavad 9. märtsist senise Frihamni sadama asemel Stockholmis
Värtahamni sadamasse, mida kasutab ka Silja Line.

Seoses sadamavahetusega muutub veidi ka liini sõidugraafik. Tallinnast väljuvad Stockholmi kruiisilaevad tavapäraselt kell 18.00, kuid väljumine Stockholmist nihkub alates 9. märtsist senisest 15 minutit varasemale ajale – väljumine on kl 17.45. Saabumisajad Tallinna ja Stockholmi jäävad samaks ehk on kell 10 kohaliku aja järgi.

Sadamavahetus viiakse läbi enne sel kevadel toimuvat laevade vahetamist Riia ja Tallinna liinidel, et reisijad jõuaksid sadamavahetusega kõrghooaja eel harjuda, teatas Tallink. Kevadel suunab Tallink Stockholmi liinile uue kruiisilaeva Baltic Queen ning seni Riia-Stockholmi vahel opereerinud Regina Baltica vahetab välja kruiisilaev Romantika.

Tallinki teatel jääb Frihamni sadam tulenevalt liinide laevastiku uuendamisest uutele ja kaasaegsetele kruiisilaevadele kitsaks.

Frihamn ja Värtahamn on kõrvuti asetsevad sadamad. Tänu Värtahamni sadama lähedusele Gärdeti metroojaamale muutub autota reisijatele senisest oluliselt mugavamaks pääs Stockholmi kesklinna, teatas Tallink.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. January 2009, 12:59
Otsi:

Ava täpsem otsing