Majandusfoorumil riiklikud staarid

ÄP 28. jaanuar 2009, 00:00

Sel aastal tuleb Maailma Majandusfoorum teisiti. Foorumi 38aastase ajaloo jooksul pole sellist majanduskriisi veel nähtud ning Šveitsis Davosis toimuv üritus jääb sedakorda vähemluksuslikuks. Muutunud külaliste nimekiri aga näitab seda, kelle jalas on nüüd püksid. Hõrenenud on superstaaride read, puudub näiteks viimaste aastate külaline Angelina Jolie. Samuti on seekord vähem Wall Streeti tegelasi, kes seda paraadi varem juhtisid. Seevastu saabub kohale 40 riigipead mulluse 27 asemel. Eks nemad ju nüüd otsusta, kes elab ja kes sureb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing