Üks küsimus: Kas olete nõus kauba hinda alandama?

ÄP 28. jaanuar 2009, 00:00

Janek Kalvi, Liviko ASi juht
Meie hinnangul tuleks alandada alkoholiaktsiisi 10-15%, maksumuutused annaksid alkoholisektorile stabiilsust. Alkoholitööstuse rentaablusnäitajad on väikesed ja kasumimarginaal piiri peal. Kaks kolmandikku viinapudeli hinnast moodustab aktsiis ehk 80% hinnast läheb riigile maksudeks. Eelmisel aastal tõusis aktsiis 30% ja me hoiatasime riiki, et selline hinnatõus on alkoholitööstusele valus.

Oleg Gross, OG Elektra juht ja omanik
Protsentuaalselt on raske öelda, kuid allahindlused on tugevad. Piima me müüme juba mitu krooni odavamalt alla soetushinna. Ka teisi kaupu oleme pidanud alla hindama. Me vaatame hindu üle juba iga päev.

Lõpmatuseni aga hindu alandada ei saa. Väikesed ketid ja rahvusvahelised ketid on ebavõrdses olukorras. Perepoed on kadunud ja kaovad ka külapoed, loodame, et meie ikka alles jääme. Pankrotist oleme meie siiski veel õnneks kaugel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing