Väikesadamail hirm suure riigilõivu ees

Katre Pilvinski 30. jaanuar 2009, 00:00

"Mõne väikesadama investeering on sama suur nagu plaanitav riigilõiv ning selle sätestamine paneb kohe elu seisma," ütles väikesadamate liidu juht Jaak Reinmets.

"Oleme esitanud protestikirja riigikogu majanduskomisjonile, oleme suhelnud ka maaelukomisjoniga," ütles Reinmets. Tema sõnul lubati liidule, et majanduskomisjoniga istutakse seaduseelnõu suhtes ühise laua taha.

Holmi jahisadama omanik Viktor Siilats ütles, et seaduseelnõu muudab tulevikus võimatuks jahtklubide käsutuses olevate sildumiskaide kasutamise. "Üks mereäärne saun või restoran ei saa tulevikus oma vett mööda saabuvaid külastajaid vastu võtta, kui see seadus jõustub," lausus Siilats.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing