Siff ja Teder ostaksid riigi võlakirju

02. veebruar 2009, 20:35

Suurettevõtjad Endel Siff ja Hillar Teder
ei põlgaks ära Eesti riigi võlakirju, kui need välja antaks ja neid ka reaalselt
soetada saaks.

"Eesti võlakirju küll ostaks, aga esiprioriteediks pean kulude kontrolli alla saamist, mis hoiaksid ära võlakirjade emiteerimise," ütles Primos OÜ ainuomanik Endel Siff, vastates Äripäeva päevaküsimusele.

"Lähtuvalt sellest, kuidas riik suudab sellises muutunud olukorras saada kulud kontrolli alla ja siiski kujundada tulevikku suunatud majanduspoliitikat, saaksin teha järeldusi, kas sellist valitsust saab usaldada ja kas ta suudab võlakirjadest saadava rahaga heaperemehelikult käituda," rääkis Siff ning lisas, et võlakirjade näol oleks tegemist normaalse rahapaigutusega, mis tundub turvaline.

Ka kinnisvaraärimees Hillar Teder oleks valmis riigi võlakirju ostma.

"Kui mul oleks vaba raha, mis niisama seisab, siis miks mitte," vastas Ekspert Kapitali omanik Hillar Teder.

"Ei kujuta ette, kas selliseid asju müüakse nii, et iga kodanik saab osta," lisas ta murelikult.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. February 2009, 20:35
Otsi:

Ava täpsem otsing