KW Bruun alustas Peugeot' esindamist Lätis

03. veebruar 2009, 14:36

KW Bruuni ja Automobiles Peugeot
läbirääkimiste tulemusena nimetati KW Bruun alates tänasest Peugeot’ ametlikuks
esindajaks Lätis. Leping Automobiles Peugeot’ ja senise maaletooja Lauva Auto
vahel lõppes eile, teatas ettevõte.

„Majanduskliima pakub meile kindlasti suuri väljakutseid, ent oleme optimistlikud ning valmis omalt poolt kindlasti kõvasti pingutama,“ kommenteeris KW Bruun Eesti ja Läti tegevjuht Per Brinkenberg.

AS Lauva Auto nõukogu esimehe Toomas Rüütmanni sõnul oli Peugeot'de tootja valmis Kommest Auto tütarfirma Lauva Autoga koostööd jätkama, kuid viimasel polnud selleks raha. “Läti autoturul läheb Eestist veel kehvemalt,” põhjendas Rüütmann pressiesindaja vahendusel.

KW Bruun tegeleb hetkel Lauva Auto töötajate, Peugeot' edasimüüjate ning teiste koostööpartnerite ülevõtmisega. Veebruari jooksul soovitakse alustada autode ja varuosade müügi ning teenindusega, kandmaks hoolt nii praeguste kui tulevaste autoomanike eest. Peugeot’ tegevust Lätis koordineeritakse läbi Tallinnas asuva KW Bruuni kontori.

KW Bruun on Põhja-Euroopa suurim Peugeot’ vahendaja, mis müüb aastas ligikaudu 50 000 Peugeot’ sõidukit. Eestis alustas KW Bruun Peugeot’ ametliku maaletoojana 2008. aasta augustis. Peugeot Automobiles lõpetas Peugeot’ esinduslepingu makseraskustesse sattunud Kommest Autoga möödunud aasta mais.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2009, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing