Orden Sõõrumaale, Piilmannile ja Nõlvakule

03. veebruar 2009, 20:04

Äripäeva tänasele päevaküsimusele vastanud
annaksid riikliku teenetemärgi suurettevõtja Urmas Sõõrumaale, Priit Piilmannile
ja Rainer Nõlvakule.

"Minu valik langeb kõhklusteta Rainer Nõlvakule, kelle tegevus ja nägemus eristusid kõige jõulisemalt ja positiivsemalt. Ta on mitme eduka ettevõtte asutaja ja seega ka töökohtade looja, tuntud spordimees, innovatsiooni tagantutsitaja ning edukas looduse eest võitleja. Ta on piirangutest ja takistustest üle ning läbi mõtleja-tegutseja ehk siis inimene, keda tasub kuulda võtta ja järgida," vastas CV Keskuse ärijuht Kadri Johanson Äripäeva päevaküsimusele, keda ettevõtjatest võiks president ordeniga tunnustada.

"Praegu võiks tunnustada neid ettevõtjaid, kes panustavad energeetikasse. Presidendi ordeni võiks ettevõtjatest anda näiteks Urmas Sõõrumaale," arvas SEBE juhatuse esimees Riivo Seppar.

"Tunnustaksin meie kõige suurema maavara - põlevkivi kasutamise arendajat Viru Keemia Gruppi ja Priit Piilmanni. Ta on juba aastaid põlevkivi kasutamist väärtustanud ja seda edasi arendanud," pakkus riigikogulane Kalle Palling.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2009, 20:04
Otsi:

Ava täpsem otsing