Savisaar: Tallinn tahab riiki know-howga aidata

04. veebruar 2009, 13:52

Tallinn võiks valitsust eurole üleminekul
oskusteabega varustada, rääkis riigil laenu võtta soovitanud Tallinna
linnapea Edgar Savisaar.

„Ma arvan, et meie abi riigile on know-how,“ vastas Savisaar tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil ajakirjaniku küsimusele, kas Tallinn on valmis riigile appi minema ning aitama kaasa euro kasutuselevõtule. „Ma ei soovitaks riigil laenust loobuda, vaid võtta laenu nagu seda teevad Euroopa suuremad riigid,“ rääkis Savisaar ning lisas Tallinna näitel, et linnavalitsusel õnnestus veel üsna hiljuti soodsatel tingimustel laenu võtta. „Need jutud, et laenu ei saa, ei vasta tõele,“ möönis linnapea.

Küsimusele, kas on kindel, et Tallinn suudab praeguses majanduslikus olukorras laenu tagasi maksta, kutsus Savisaar vastama linna finantsdirektori Katrin Kendra. Naine kinnitas, tagasimaksetega ei teki mingeid probleeme.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. February 2009, 13:52
Otsi:

Ava täpsem otsing