Tallinn paneb 7,4& mln krooni sotsiaaltöötajate palgatõusule

04. veebruar 2009, 11:36

Tallinna linnavalitsuse korraldusega
kinnitati sotsiaaltöötajate uued palgamäärad, mis võimaldavad 5 protsenti
palgatõusu. Eelarvest kulub selleks 7,4 miljonit krooni.

Palgatõusuks planeeritud vahendid jagunevad Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti haldusalas oleva kaheksa hoolekande asutuse ja linnaosade valitsuste haldusalasse kuuluva 11 hoolekandeasutuse vahel, kirjutas Raepress.

Abilinnaapea Merike Martinsoni sõnul on selleks eraldatud 7,4 miljonit krooni.

„See võimaldab tänavu tõsta sotsiaalhoolekande asutuste töötajate töötasu 5 protsenti ning töötajate keskmine palk tõuseb 9 020 kroonini, “ ütles Martinson. „Paegune majanduslangus paneb sotsiaalhoolekandetöötajatele üha suurema koormuse ja palgatõusuga näitab linn oma lugupidamist ja tähelepanu nende suhtes.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. February 2009, 11:37
Otsi:

Ava täpsem otsing