Elusmuusikat hingega esitajatelt

Mari Hiiemäe 06. veebruar 2009, 00:00

Maratoni algatajateks ning korraldajateks on "Avatud unistuste keskuse" (www.auk.ee) loojad, kelle hulka kuuluvad ka Indigolaste ansambli liikmed. "Tahtsime esineda ise ning valisime teisteks esinejateks ansamblid, mida meile endile meeldiks kuulata," selgitas Indigolaste kitarrist Tom Valsberg sarja tekkelugu.

Esimesena langes korraldajate üksmeelne valik vendadele Johansonidele, seejärel paluti osa võtma ka Romb ja Kirtana Rasa, Sfäär ning duo Säsi.

Esinemispaika Okupatsioonide muuseumi peab Valsberg toredaks leiuks, mis sobib suurepäraselt väiksemate kontsertide pidamiseks. Muuseumisaalist kohandatud esinemispaika mahub maksimaalselt 250 kuulajat ning see arv on parajalt väike, et publik ennast esinejatest isiklikult kõnetatuna tunneks.

Paiga plussina näeb Valsberg sedagi, et kohaletulnutel on võimalus lisaks kontserdikuulamisele ka näitust vaadata, millega saab täita vaba aja kahe esinemisploki vahel.

Esimesele Elusmuusika Maratonile on oodata ka järge. Kui esimene katsetus ennast õigustab ning piisavat publikuhuvi tekitab, võib järgmine Maraton teoks saada juba aprillis. "Ei tea, kuidas majanduskriisi tingimustes inimesed kontsertidel käia saavad, aga meie omalt poolt oleme valmis seda sarja edasi viima," teatas Valsberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing