Hindriks: minu kohta pole alust öelda mitte keegi

08. veebruar 2009, 23:05

Europarlamendi valimiste IRLi kandidaat
Karoli Hindriks leiab, et BNSi juht Anvar Samost oli jutusaates "Olukorrast
riigis" liiga karm temaga ning lisaks võlgneb Samost vabanduse
tema põlvkonna ees.

Samost ütles tänases R2 raadiosaates, et erakonnad panevad europarlamendi kandidaatideks suvalisi poliitkuid, mis muudab need valimised mõttetuks. "Kas IRL peab europarlamendi valimisi tõesti nii ebatõsiseks, et paneb eurovalimiste kolmandaks kandidaadiks kellegi MTV Eesti juhi Karoli Hindriksi, kellel pole nende erakonnaga mingit seost olnud, poliitikaga pole seost ja kellel puudub igasugune elu- ja muu kogemus," ütles Samost.

Oma Facebooki lehele kirjutas Hindriks täna vastulause: "Mul on ühest küljest hea meel, et härra Samost tervitas minu esimesi päevi taas poliitika juures niivõrd karastavalt. Eks on arusaadav, et kui veel 10-20 aastat tagasi, kui paljud tänased juhtiv poliitikud ja ühiskonnategelased poisikesed olid, siis näis tunduvalt tavapärasem noorte inimeste osalemine aktiivselt ühiskonna elus - piltlikult öeldes plats oli ju puhas."

Hindriksi sõnul on täna aga platsil väga palju poisse mängimas, seega on üsna loogiline kui uuele tulijale tehakse nö kambakas. "Kuid, härra Samost, ei tasu olla nii ebauskne minu põlvkonna suhtes. Parafraseerides Boccaccio mõtet vastupidiseks, siis ütlen, et meie noored ei ole hukas, vastupidi - meie noored on tegijad! Ei saaks öelda, et aastaid ettevõtjana tegutsemine, rahvusvahelise ettevõtte edukas juhtimine, õpingud väljaspool Eestit, viis aastat tööd Pärnu linnavolikogus, kaasa arvatud komisjoni juhina, annaks alust öelda minu kohta "mitte keegi"," märkis poliitik.

Ja selliseid noori on Eestis veel väga palju, lisas Hindriks. "Arvestades seda, mis olukord täna maailmas valitseb, siis võiksid erinevad põlvkonnad pigem käest kinni võtta ja koostööd teha, mitte aga tappa nooremaid tulijaid sõnasõjaga. Nii ei jõua me kaugele, härra Samost. Pigem istume maha, joome kummeliteed ja arutame, kuidas ettevõtlikku vaimu täna ärgitada nii Eestis kui ka Euroopas. Ja väike sõbralik vabandus meie põlvkonna ees ei teeks ka paha," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. February 2009, 23:07
Otsi:

Ava täpsem otsing