ÄP 5 aastat tagasi: Elcoteq Tallinn teeb tehasele juurdeehituse

ÄP 09. veebruar 2009, 00:00

Seoses turunõudluse kasvuga otsustas Elcoteq Network Corporation laiendada oma teist Tallinnas asuvat tehast 9000 m2 võrra. ASi Elcoteq Tallinn juhatuse liige Ilmar Petersen ütles, et selleks kulub umbes 120-200 miljonit krooni. AS Elcoteq Tallinn kuulub Helsingi börsil noteeritud rahvusvahelisesse kontserni Elcoteq Network, millel on tehased Soomes, Eestis, Venemaal, Ungaris, Mehhikos ja Hiinas. Kokku annab Elcoteq Network tööd ligi 12 000 inimesele.

Hetkeseis: Elcoteq paneb kinni mitmed tehased üle maailma ja koondab ligi neljandiku oma töötajaist, keda aasta alguses oli 21 000. Eesti tehas jääb aga igatahes alles, on firma asutaja Antti Piippo kinnitanud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing