Presidendi avaldus

ÄP 09. veebruar 2009, 00:00

President Toomas Hendrik Ilves tegi reedel kodulehe vahendusel avalduse, kus teatas, et valitsuse kava tänavusi kulutusi koomale tõmmata on möödapääsmatu ja vajalik. "Kümned tuhanded meie kaaskodanikud ja sajad ettevõtted on juba mõnda aega seisnud silmitsi muutunud olude ja kahaneva sissetulekuga. Riik ja avalik sektor ei saa teistmoodi käituda. Kindlasti on välja kuulutatud kärpekava alles esimene käik nende paratamatute otsuste reas, mida Eestil tuleb veel sel aastal teha oma senise eelarvepoliitika ümberkorraldamisel," seisab avalduses.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing