Andres Järving: tippjuhi ülempalk võiks olla 50 000

09. veebruar 2009, 15:01

A-Selveri nõukogu esimehe Andres Järvingu
sõnul võiks tippjuhi ülempalgaks olla 50 000 krooni.

Äripäeva päevaküsimus kõlab täna järgmiselt: Kui suur võiks olla tippjuhi palga ülempiir.

"Käesolevates oludes ei ole tippjuhtide palgad, mis on 50 000 kroonist suuremad, kuigi jätkusuutlikud," märkis Järving ja lisas, et paratamatult kipuvad Eesti tippjuhtide palgad olema üle 50 000 krooni.

Eesti Meedia juhatuse esimehe Mart Kadastiku sõnul võib tippjuhi palk olla nii 10 000 kui ka 100 000, kõik oleneb ettevõtte profiilist.

"Tippjuhi palga kohta tõesti ei oska öelda," vastas Kadastik küsimusele ja selgitas, et tippjuhi palk sõltub ettevõtte suurusest ja sellest, millega ettevõte tegeleb. "Kui palju töötajaid ettevõttes on, tegevusvaldkond," nimetas Kadastik faktoreid, mis tema meelest ettevõtte tippjuhi palka mõjutavad. "Ei oska tõesti nii öelda, palju see võiks olla," lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2009, 09:52
Otsi:

Ava täpsem otsing