Jankelevitsh: omanikud on iseseisvad tippjuhi palga määramisel

09. veebruar 2009, 16:30

Ma arvan, et tippjuhi palgas peab kajastuma
tööga seotud eesmärgid, töö keerukus, riskid ja vastutus, ütles AS Magnum
Medicali tegevjuht ja juhatuse liige Leon Jankelevitsh.

"Tippjuhi palgatase oleneb sellest, kui palju omanik väärtustab seda tööd, mida tippjuht ettevõttes teeb," selgitas Jankelevitsh Äripäeva päevaküsimusele, kui suur peaks olema tippjuhi palga ülempiir. Tema hinnangul ei saa erinevate valdkondade tippjuhtidele kehtestada ühtset palga ülempiiri.

Tema hinnangul on tippjuhtide teatud palgatase juba välja kujunenud. "Kõik omanikud on suveräänsed palga kehtestamisel," ütles Jankelevitsh ja lisas, et sellest tulenevalt on erinevate sektorite tippjuhtidel ka erinevad palgatasemed.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. February 2009, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing