FOTOD: Siseministeeriumis põles katusealune

10. veebruar 2009, 14:03

Vanalinnas, Pagari ja Pika tänava nurgal
asuvas siseministeeriumi hoones puhkes täna lõuna paiku tulekahju.

Häirekeskus sai abipalve siseministeeriumist kell 12.26. Et hoone asub vanalinnas, edastati Tallinna päästekomandodele kõrgendatud väljakutse. Nii kihutas Pagari tänavale isegi Liiva vabatahtlike pritsimeeste vanaldane, nõukogudeaegne päästeauto. Lisaks vabatahtlikele sõitsid vanalinna veel kolm päästemasinat, kaks kiirabibrigaadi ja üks redelauto. Lisaks operatiivkorrapidaja ja 2-3 politseipatrulli.

"Ministeeriumi hoovipoolses ehitusjärgus olevas katusekonstruktsioonis lahvatasid leegid," rääkis siseministeeriumi pressiesindaja Kristina Leer sündmuskohal Äripäevale.

Samas oli põleng nii pisike, et Leer, kelle kabinetiaknad asuvad vahetult kahjutule puhkemispaigaga vastakuti, tossu ega tuld ei märganud. Ehitajad kustutasid leegid pulberkustutiga juba enne päästjate saabumist.

Hoonest kedagi tulekahju tõttu evakueerima ei pidanud. Osaliselt tekkis ministeeriumi töörütmis siiski umbes paarikümneminutiline paus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2009, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing