Kajar Lember: kurb, et ettevõtmine otsa saab

10. veebruar 2009, 16:24

Kurb, et kavandatav
ekspordi toetuspakett meie ettevõtte jaoks hiljaks jäi, kommenteeris
Rahvaliidu aseesimees Kajar Lember oma osalusega puitmajaehitaja OÜ Nord-Domus
Ehitus tänast pankrotistumist.

"Olime puitmajade sektoris tugev eksportija," ütles Lember. "Kahju, et see ettevõtmine otsa saab," lisas ta.

Samas rõhutas Lember, et pole viimastel aastatel Nord-Domus Ehituse tegevtoimetamisega kokku puutunud, vaid on olnud passiivne investor. "Tean vaid põgusalt, et viimase hoobi firmale andis Rootsi partner, kes jättis raha üle kandmata," lisas ta.

Lemberi kinnitusel on ta eelkõige pühendunud poliitikale ja äritegevus on tahaplaanile jäänud. "Kasvatan küll Saaremaal eesti tõugu hobuseid, kuid see pole teenimise koht, vaid pigem hobi," lausus Saaremaal sündinud mees.

Tartumaal Ülenurmes asuval Nord-Domus Ehitusel on kolm osanikku: Tarmo Schmidt, Kalle Epro ja OÜ Audla Põllumajandus (uue nimega OÜ Rae Konsult), viimase ainuomanik on Kajar Lember. Tartu maakohus kuulutas täna välja Nord-Domus Ehituse pankroti. Firma on võlausaldajatele võlgu umbes 6,8 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2009, 16:35
Otsi:

Ava täpsem otsing