Autod: McLaren P11 on kuum masin külmas kliimas

Annika Matson 11. veebruar 2009, 10:23

Mclareni eksklusiivne P11 on kolinud
kuulujuttude maailmast tegelikkusesse – esimesed fotod prototüübist on Automedia
spioonifotograafidel tehtud.

Esialgse kava kohaselt peaks autot ilmarahvale tutvustatama kevadel, tootmine peaks algama 2010. P11 vahetab välja praeguse SLR-mudeli, pakkudes konkurentsi Ferrari F430le. Kuulu järgi luuakse järeltulijat ka McLaren F1’le.

Siinsetel Rootsis tehtud talvistel piltidel tundub auto pisut visandlik, ent tugevasti maskeeritud siluett näib tõesti kinnitavat infot, mis viimaste kuude jooksul on pressi imbunud. Täpsemaid tehnilisi andmeid pole teada, küll aga oletatakse, et kergekaalulist supersõidukit liigutab Mercedese päritolu umbes 550 hj V8, mis on ühendatud F1-stiilis kiiret käiguvahetust võimaldava ülekandega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. September 2009, 19:58
Otsi:

Ava täpsem otsing