Koalitsioonipoliitikud meenutavad Toobalile kloune

11. veebruar 2009, 20:01

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali
hinnangul jätkub eelarve-tsirkus täistuuridel. Riigieelarvet kärpivad
poliitikud meenutavad talle üha enam kloune.

„Kogu Eesti elab sisuliselt täielikus infosulus," nurises Toobal pressiteate vahendusel. "Kohalike omavalitsuste, valitusasutuste, omavalitsusliitude ning parlamendiopositsiooni töö on muudetud sisuliselt võimatuks, sest puudub igasugune info kinniste uste taga toimuvast.“

Laari väitega, et ühel ööl oli Eesti tund aega ilma valitsuseta või et täna tehti eelarvekärbete arutelul kahetunnine paus, pole Toobali sõnul midagi peale hakata. Talle tundub üha tõenäolisem, et tegelikult pole valitsuserakonnad suutnud veel mitte milleski kokku leppida ja valminud on kolm eraldiseisvat kärpekava.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2009, 20:01
Otsi:

Ava täpsem otsing