Autod: keskmine X – tuliuus BMW X3

13. veebruar 2009, 12:17

Praegune BMW X3 peab veel truult edasi
teenima, sest uus mudel ei tule enne seda, kui aastakümme saab mööda.

Siiski on Automedia fotograafidel õnnestunud kõne all olevast linnamaasturist teha seni kõige õnnestunumad kaadrid ajal, mil autot Müncheni lähedal katsetati.

Uue X3e välismõõtmed ei muutu pea üldse, auto välimuses kajastub aga mõndagi mudelist CS Concept. Üldine kuju jääb enam-vähem samaks, olulisimad muudatused on uue kujuga iluvõre ja uued poritiivale sirutuvad esituled.

Kuna rebimine vastavas autoklassis on suurenenud (nt Mercedes GLK ja hiljuti ilmavalgust näinud Audi Q5), siis pöörab BMW kuuldavasti senisest suuremat tähelepanu siseviimistluse kvaliteedile. X3 tootmine viiakse üle BMW Spartanburgi tehasese Ameerika Ühendriikides, kus toodetakse ka mudeleid X5 ja X6.

Jõuallikaist võib kindlasti oodata nii topeltturboga 3-liitrist 335 hj kui ka võimsat ning vähese januga 204 hj 2-liitrist turbodiislit. Kõneldakse, et uut X3e võivat hakata sikutama ka hübriidmootor.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2009, 12:17
Otsi:

Ava täpsem otsing