Ehitusfirmad jooksevad riigihangetele tormi

13. veebruar 2009, 10:51

Kui veel paari aasta eest käisid
omavalitsusjuhid ehitusfirmasid palumas, et need riigihangetel osaleksid, siis
praegu käib tihe rebimine iga objekti pärast.

Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev rääkis, et tunamullu, kui Rakvere linnavalitsus kuulutas välja Rakvere gümnaasiumi rekonstrueerimise ja uue maja ehitamise riigihanke, tuli linnavalitsuse ametnikel firmades palumas käia, et keegi riigihankest üldse osa võtaks, kirjutab Virumaa Teataja.

"Pidime isegi hanketingimusi muutma ja kordushanke välja kuulutama, et üldse keegi tuleks," meenutas Suurkaev.

Praegu haaravad ehitusfirmad aga igast võimalusest ja nii ulatub Rakvere linna selle aasta riigihangetel - muusikakooli, Kungla lasteaia ja reaalgümnaasiumi remont - pakkumiste tegijate arv juba kümne ligi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2009, 10:51
Otsi:

Ava täpsem otsing