Inglismaale tööd vahendanud firma jättis inimesed tööta

13. veebruar 2009, 08:27

Kunagise poksilootuse Aleksandr Rubjukiga
seotud firma OÜ Work Solution vahendas inimesi tööle Inglismaale, kuid lubatud
ametikohta ei saanud neist keegi ja firma peab süüdlasteks inimesi ennast.

Tallinnas asuva firma Work Solution teenuseid kasutas koos Postimehele juhtunust teatanud Vera Litvinjukiga (56) veel viis inimest. «Maksime 3000 krooni üldsõnalise lepingu eest. Saime ainult aru, et tööle hakkame kondiitrivabrikus Brandoni linnas.»

Maksnud ühe otsa lennupileti eest ligi 2000 krooni, jõudsid kuus tööotsijat Londonisse, kus ootas neid vahendaja, kes peale nn vahendustasu küsimist saatis inimesed vabrikupidaja juurde. Nagu lõpuks välja tuli polnudki Roy nimelisel inimesel vabrikut ja pettunud inimesed pääsesid tänu politsei ja Eesti saatkonna abiga koju tagasi.

Work Solution OÜ esindaja sõnul ei garanteeri firma töölesaamist, kuid «aitab tööd leida». «Võib-olla ei olnud kondiitrivabrikus vabu kohti, me ei suuna ju sinna tööjõudu,» ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2009, 08:27
Otsi:

Ava täpsem otsing