Leedu minister: flyLAL jätkaku tegevust!

15. veebruar 2009, 11:30

Leedu transpordi-ja sideminister Elišius
Masiulis ütles eile õhtul, et pakrotistunud lennukompanii flyLAL võib tegevust
jätakata, kui firma tegevjuhtkond elustaks firma sobivaid meetmeid
kasutades.

"Riiklik Viniuse lennujaam - suurim flyLALi võlausaldaja, kellele lennukompanii on võlgu 20 miljonit litti -, on väga huvitatud ja teeb kõik selleks, et lennufirma tööd jätkaks," rääkis Masiulis eile Lietuvos Žiniosile antud intervjuus, vahendab Läti Delfi Leedu Delfit.

Minister arvas, et flyLAL võiks igal juhul püüda tegeuvst jätkata, kuna ettevõtte lennutegevusluba ei ole siiani tühistatud, vaid ainult ajutiselt peatatud. Üks võimalustest, kuidas firma saaks jätakata, oleks ettevõtte restruktureerimine või kõigi flyLAL Grupi ettevõtete liitumine. Iseenesest teenis enamik neist eelmisel aastal kasumit," arutles minister.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2009, 15:22
Otsi:

Ava täpsem otsing