JPMorgan: ostke Hongkongis aktsiaid!

17. veebruar 2009, 11:49

Arvestades täiendavate Hiina majanduse
elavdamise meetmetega ja sellega, et aktsiate hinnad on ajaloolistel
madalatasemetel, on suurepäevane aeg osta Hongkongis aktsiaid, vahendab
Bloomberg JPMorgan Asset Managmenti arvamust.

Varahaldusfirma, kelle hallata on 1,1 triljoni dollari ulatuses varasid, eelistavad Hongkongi börsil olevaid Hiina tarbimisega seotud ettevõtete aktsiaid, ütles JF Hong Kong Fundi ja JF Greater China Fundi juhtiv Emerson Yip.

„Kui te vaatate keskpikal perioodil (12 kuud) või pikemas perspektiivis, teenib see turg teile raha, kui teil on julgust võtta lühiajalisi riske,“ ütles Yip. „See on suurepärane aktsiate ostuaeg, kuid te peate elama kõrge lühiajalise volatiilsusega.“

MSCI China indeks, mis on 12 kuuga kukkunud 49 protsenti, on vähendanud ka indeksitesse kuuluvate ettevõtete väärtuse suhet kasumitesse poole võrra. Ajalooliste kasumite põhjal oli turu hinna-kasumi suhe 9,4. Sellesse indeksisse kuuluvad Hongkongi börsil olevad Hiina ettevõtete H-aktsiad ja Hiina börsidel olevad dollaripõhised B-aktsiad, mida ülemeremaa investorid saavad omada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. February 2009, 11:49
Otsi:

Ava täpsem otsing