Mööblitootja: ei maksa teha kiiret kasu lubavaid otsuseid

18. veebruar 2009, 16:55

Majanduskriis pakub võimalusi ning uusi
Eesti edulugusid juba kirjutatakse, leiab Põlvamaal lastemööblit tootva ASi
Suwem juhataja Kaido Mäesalu.

"Kahtlemata pakub majanduskriis võimalusi ning uusi Eesti edulugusid juba kirjutatakse. Nendeks on ettevõtted, kes näevad kaugemale, ega tee lühiajaliselt kiiret kasu lubavaid otsuseid. Tõsi, kriisi enda ajal on raske midagi muuta, kui just kriis ei jää aastateks kestma. Rasketel aegadel tuleb ettevõte elus hoida ja juba see on oskus," vastas Mäesalu Äripäeva tänasele päevaküsimusele „Kuidas kriisi enda kasuks pöörata?“.

Peaminister Andrus Ansip toonitas oma kõnes ajalehe Postimees korraldatud eilsel arvamusliidrite lõunasöögil, et Eesti peab püüdma kriisi enda kasuks pöörata. Ansipi sõnul võiks Eesti olla riik, kes tänu oma paindlikkusele ja järjekindlusele väljub kriisist tugevamana kui sinna sisenedes – nii majandusliku konkurentsivõime kui ka vaimu poolest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2009, 16:55
Otsi:

Ava täpsem otsing