Vali Äripäeva jaanuari parim foto

18. veebruar 2009, 10:35

Toome Sinuni Äripäeva fotograafide
jaanuarikuu piltide paremiku. Milline antud valikust on Sinu meelest parim?
Avalda arvamust ja võida väärt auhind!

Kõigi vastajate vahel loosime välja korraliku digikaamera Nikon COOLPIX S620 koos Nikon School Intro COOLPIX koolituse pääsmega ühele inimesele!Vali Äripäeva jaanuari parim fotoVali Äripäeva jaanuari parim foto

Võitjaks osutus Inna Jäger! Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust!

Äripäeva jaanuari parimaks fotoks valisid lugejad foto nr 6. Poisid jäävad poisteks.

Nüüdsest on avatud Baltikumis ainulaadne nelja-keelne veebiajakiri, mis ühendab eesti, läti, leedu ja vene keelt kõnelevaid fotohuvilisi. Ajakirjas annavad nõuandeid oma ala parimad spetsialistid ning on võimalik jagada oma pilte läbi fotogaleriide teiste kasutajatega. Pildistamise muudab põnevamaks igakuine fotokonkurss, mille võitjat premeeritakse tasuta individuaalse fotokoolitusega.

Tule ja uudista www.nikonlovers.eu

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2009, 15:45
Otsi:

Ava täpsem otsing