Green IT paisus 100 mln kroonini

19. veebruar 2009, 09:10

IT varade ja kontorimööbli renti ning
kontorivarade haldusteenuseid pakkuva Green IT OÜ portfell kasvas 2008. aastal
78,3% , ulatudes aasta lõpul ligi 100 miljoni kroonini.

2006. aastal loodud ja kiiresti kasvava Green IT teenustega on hõlmatud üle 15 700 kontorivara üle kogu Baltikumi ja ettevõte näeb selgeid kasvuvõimalusi ka 2009 aastal, teatas ettevõte.

"Meie jaoks oli möödunud aasta senise ajaloo edukaim, kuid saavutatuga me kindlasti ei piirdu. Näeme hetkel turul olulist muutust ettevõtete ja asutuste mõttemallis - majanduslanguse tingimustes on fookus senisest enam püsikulude vähendamisel ja protsesside optimeerimisel. Meie põhiteenuste toel on seda lihtsalt ja kiirelt võimalik teha", selgitas Green IT OÜ juhatuse esimees Margo Luberg.

Lisaks juba küllalt hästi tuntud kontorivarade renditeenustele, kogusid möödunud aastal märgatavalt populaarsust Green IT teenuspaketti kuuluvad lisateenused nagu näiteks veebipõhine varahaldusprogramm ja energiasäästu võimaldav integreeritud tarkvaralahendus.

2008. aastal juurutas Green IT ISO 14001 standardile vastava keskkonnajuhtimissüsteemi, mis tagab klientidele renditud kontorivarade vastutustundliku käibelt kõrvaldamise nende kasutusaja lõpul. "Eesti ettevõtluskeskkond on muutumas oluliselt hoolivamaks. Seda nii töötajate, ühiskonna ja kui ka keskkonna suhtes ", mainis Luberg

Green IT on kolmes Balti riigis tegutsev ettevõte, mille põhiteenusteks on kontorivarade renditeenused, mis on kombineeritud veebipõhiste efektiivsust tõstvate tarkvaralahendustega. Green IT teenuseid kasutab täna üle 250 ettevõtte ja riigiasutuse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 09:13
Otsi:

Ava täpsem otsing