Perens: kriis pole kinnisvaraarendusest veel väljunud

19. veebruar 2009, 11:05

Swedbank Eesti juhi Priit Perensi sõnul
pole kriis veel kinnisvaraarendusest väljunud, see on hakanud jõudma ehitusse ja
ehitusmaterjalidesse.

"Swedbank ei ole veel ühegi ettevõtte tegevjuhtkonda soovitanud välja vahetada, põhimõtteliselt ei ole kriis veel väljunud kinnisvaraarendusest, ta on hakanud jõudma ehitusse ja ehitusmaterjalidesse. Mis tähendab, et kui välja arvata kinnisvaraarendus, siis pole olnud vaja kuhugi sekkuda. Ehk siis meil ei ole veel kogemust, kuidas käituda, kui kriis jõuab teistesse tootmisharudesse," vastas Perens Postimehe küsimusele, kas pank on ettevõtete juhtkondi välja vahetanud.

Perensi sõnul on panga eesmärk juhtida laenuportfelli nii, et pank ja kliendid võimalikult vähe kannataks. "Me ei passi peale, et saaks kelleltki midagi ära võtta, üritame koos klientidega vältida laenukahjude tekkimist," märkis Perens.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. February 2009, 11:38
Otsi:

Ava täpsem otsing