Eesti Posti peakontori võõrandamine nurjus

Kärt Blumberg 21. veebruar 2009, 11:16

Eesti Posti omandis olev Narva mnt 1
kinnistu enampakkumine nurjus ja pakkumismenetlus lõpetati.

Ettevõte kuulutas 2008. aastal välja enampakkumise Tallinnas, Narva mnt 1 asuva kinnistu võõrandamiseks, pakkumiste esitamise tähtajaks oli 20. veebruar 2009. Tähtaegselt ei laekunud ühtegi pakkumist.

Eesti Posti juhatus võtab lähiajal vastu otsuse kinnistu edasise kasutamise, sh võõrandamise võimaluste kohta.

Ettevõtte kinnisvaraga seonduvad teemad on nõukogu otsustuspädevuses. Eesti Posti nõukogusse kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Reet Roos, Mario Lambing, Erich Teigamägi ja Indrek Raudne

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2009, 11:16
Otsi:

Ava täpsem otsing