Enn Veskimägi: ekspordiga jäädi hiljaks

Kärt Blumberg 21. veebruar 2009, 13:12

Tööandjate keskliidu volikogu esimees Enn
Veskimägi sõnul on ettevõtted eksporditurgudele minemisega hiljaks jäänud.

Enn Veskimägi tunnistas Raadio 2 saates "Ülekuulamine", et Eesti majanduse areng takerdus buumi nautimisse ja ettevõtted ei pööranud siis tähelepanu sellele, et tulevikus võivad ajad halvemaks minna, vahendavad ERR Uudised.

"Eesti viga oli see, et väga paljud ettevõtetest olid suunatud siseturule. Meie viga täna on see, et headel aegadel ei investeeritud õigetesse valdkondadesse - tehnoloogiaarendusse ja eksporti. Ainult sisetarbimisele orienteerumine oli hukatuslik," selgitas Veskimägi ettevõtete rasket seisu praeguses majandusolukorras.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2009, 13:12
Otsi:

Ava täpsem otsing