Moody's alandas Swiss Re reitingut

23. veebruar 2009, 21:37

Reitingagentuur Moody’s alandas Swiss
Reinsurance reitingut ühe hinde võrra kasvava mure tõttu, et kindlustusfirma ei
suuda ära hoida veel nõrgemaid majandustulemusi, kirjutab Reuters.

Šveitsi kindlustaja reiting alandati A1-le varasemalt Aa3-lt. Eelmisel aastal sai Swiss Re 864 miljoni Šveitsi frangi suuruse kahjumi ning Moody’se väljavaade ettevõttele on negatiivne, kuna kindlustusfirma ilmselt ei suuda raskemates majandustingimustes kasumi poole liikuda.

Siiski ei taha Moody’s Swiss Re mainet täiesti maatasa teha ning teatas: „Lisaks suurepärasele tootevalikule ja mitmekesisusele, on Swiss Re’l erakordne turupositsioon ja bränd nii elu-, kui tervisekindlustuses, turuosadega vastavalt 25 ja 10 protsenti.“

Maailma üks tuntumaid ja jäljendatavamaid investoreid Warren Buffett investeeris Swiss Re’sse 3 miljardi Šveitsi franki.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2009, 10:16
Otsi:

Ava täpsem otsing