Poliitikast tüdinenuid üha rohkem

23. veebruar 2009, 08:13

Parteide populaarsustabelis rebis
veebruaris esikohale Reformierakond, ent üha rohkem inimesi ei taha enam üldse
kedagi toetada.

Tüdimust tunnistas 28 protsenti Turu-uuringute ASi küsitlusele vastanud ligi 800 inimesest, kirjutas Postimees.

«See 28 protsenti on tegelikult väga ebameeldiv number,» kommenteeris Keskerakonna juhtivpoliitikuid, parlamendifraktsiooni esimees Vilja Savisaar. «See näitab, et inimesed väljuvad poliitikast, mis on raskel ajal ka täiesti mõistetav.»

Taas populaarsustabeli tippu tõusnud Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul pole selles näitajas küll midagi rõõmustavat, ent tal on hea meel, et vähemalt üle kahe kolmandiku valijaist tunneb endiselt poliitika vastu huvi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. February 2009, 08:13
Otsi:

Ava täpsem otsing