Tallinna vangla sai kampaaniaga 40 vabaduse valvurit

24. veebruar 2009, 14:00

Tallinna Vangla värbamiskampaania lõppes
edukalt, teatas justiitsministeerium täna. 500 vabaduse valvuri kandidaadist
võeti tööle ligi 40.

Tallinna vangla vajas uusi töötajaid, sest tööandja nõudmised inimeste võimetele ja oskustele on suurenenud. Eelkõige vajasid parandamist ametnike kehalised võimed ja sportlik vorm, märkis ministeerium.

Kampaania abil täideti ka ametikohti, mis vabanesid mullu puuduliku eesti keele oskusega ametnikest. 2008. aasta alguses oli kõigis Eesti vanglates vajaka umbes 100 valvurit. Kõige rohkem oli töötajaid puudu Tallinna vanglas.

Inimesed põhjendasid vanglasse kandideerimist eelkõige stabiilsusega, milleks on kindel töötasu ja püsiv töökoht. Lisaks hinnati põnevat tööd, karjääritegemise võimalust ning võimalust liituda vanglate relvastatud üksusega. Mitmed valvurid on oma ameti valikul välja toonud ka missiooni - ühiskonna turvalisuse tagamise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. February 2009, 14:00
Otsi:

Ava täpsem otsing