Robert Lepiksoni pärijad nõuavad fondilt poolt miljonit

Anne Oja 25. veebruar 2009, 00:00

Kohtunik Mai Graubergi sekretär ütles Äripäevale, et kohtusse on kutsutud Robert Lepiksoni poeg Erik Lepikson ja SA Eesti Rahvuskultuuri Fondi esindajana vandeadvokaat Viktor Kaasik.

Eesti Rahvuskultuuri Fondi tegevdirektor Toivo Toomemets ütles samas, et tema ei tea kohtuistungi toimumisest ega nende vastu esitatud nõudest midagi. Äripäev proovis kommentaari saada Viktor Kaasikult, kelle mobiiltelefonile vastas tema pereliige, kes teatas, et isa on kätte saadav alles pärast pühi.

Erik Lepikson ütles Äripäevale, et enne kohtuotsust ei taha ta avalikkusele sellelest lähemalt rääkida. Ta märkis, et jätkab vaid isa algatatud protsessi. "Isa andis selle asja kohtusse ja see on olnud üleval juba mitu aastat," lisas ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing