OTP Bank võib vajada 1,2 miljardit eurot

25. veebruar 2009, 10:09

Ungari suurim pank OTP Bank võib vajada
kahe aasta perspektiivis kuni 1,2 miljardit eurot kapitali, vahendab
Blooberg.

„Me ei usu, OTP Bankil on piisavalt kapitali, et seista vastu majandussurutise tingimustes mittetöötavatele laenudele,“ kirjutas Bank of America analüütik Cristina Maerzea. Ta soovitab aktsiat müüa ja hinnasihi kukutas ta 2318 forindilt 1222 forindile.

Juhul, kui Ukraina kuulutaks end maksujõuetuks, vajaks pank veelgi rohkem kapitali.

„Meie stsenaarium võib osutuda liiga optimistlikuks, kui Ukraina muutub maksujõuetuks,“ lisas ta. „Sellisel juhul, arvestades panga 2,8 miljardi dollarist omakapitali ja tütarpanga rahastamist, ei suuda pank märkimisväärselt kahjusid maha kanda.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2009, 10:09
Otsi:

Ava täpsem otsing