Tallinna Radisson SAS hotell sai uue peadirektori

25. veebruar 2009, 16:26

Tallinna Radisson SAS hotelli
peadirektoriks on alates 10. veebruarist Olivier Rochefort, kes võtab töö üle
Johan Aschanilt, kes lahkus ettevõttest uute karjäärivõimaluste tõttu.

Kanadalane Olivier Rochefort liitus Carlsoni ja Radisson Hotel Ottawa keskusega Kanadas 1991. aastal. Selle aja jooksul töötas ta nii toitlustus- kui majutusosakonnas. 1997. aastal sai ta Kanadas Montrealis asuva Radisson H?tel des Gouverneurs'i juhatuse aseesimeheks. Kaks aastat hiljem viidi Olivier üle Venemaale Moskvasse Radisson SAS Slavjanskaya hotelli- ja ärikeskuse hotellijuhiks, 2000. aastal nimetati ta müügiosakonna direktoriks.

2001. aastal oli ta Iirimaal Galway`s Radisson SAS hotelli tegevdirektor ning ühines aasta hiljem taas Carlsoniga, kus töötas klienditeenindusosakonna direktorina ning USA-s Lõuna-Carolina osariigis Radisson Plaza Hotel Myrtle Beach Convention Centre müügiosakonnas. 2005. aastal lahkus Olivier Carlsonist ja töötas Kanadas Quebecis Fairmont Le Ch?teau Frontenacis majutusosakonna direktorina.

Olivier ühines Rezidor Mentor Mentee programmiga 2007. aastal, kui ta pöördus ettevõttesse tagasi Beijingi Radisson SAS hotelli vastutava juhataja asetäitjana Hiinas, kus ta oli ametis praeguse koha vastuvõtmiseni.

Olivier on lõpetanud bakalaureusekraadiga ärijuhtimise eriala Kanadas Quebeci ülikoolis ning lisaks prantsuse keelele, mis on tema emakeel, valdab ta ka inglise, hispaania ja vene keelt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. February 2009, 16:47
Otsi:

Ava täpsem otsing