Uuel varamüügi portaalil päevas üle 5000 külastaja

25. veebruar 2009, 11:56

Kuu aega tagasi loodud kohtutäiturite ja
pankrotihaldurite müügivarade portaali varad.ee külastab iga päev keskmiselt
5500 inimest.

Neljandik kohtutäituritest on lepingu sõlminud ning panevad müüdavatele objektidele rohkem infot juurde. Samuti on oma õla alla pannud osad pangad, kes tahavad oma klientide erinevatel põhjustel pangale tagasi tulnud vara võimalikult avalikult maha müüa, teatas Varaportaal OÜ juht Priit Maanurm.

Tema sõnul kasvab pakkumiste arv kõikides varagruppides. Kuu ajaga on kinnisvara enampakkumiste arv kasvanud 25% ehk neljasaja kinnisvarapakkumiseni. Liisingutele tagastatud autode pakkumiste arv on kuuga kasvanud 20%, rääkis Maanurm.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2009, 13:11
Otsi:

Ava täpsem otsing