Kehv tänavakate lõhkus politseibussi

ÄP 26. veebruar 2009, 00:00

20. veebruari Äripäevas ilmus foto kuuest politseinikust (kolme politseibussiga), kes tuvastasid üht tänavasse tekkinud auku. Siseminister Jüri Pihl on öelnud, et siseministeeriumi valitsemisalas on väga keeruline kulusid kärpida, kuna seetõttu võib kannatada sisejulgeolek. Ministrile esitatud küsimusele saime siseministeeriumist järgmise vastuse:

"19. veebruaril kella 10.30 ajal oli politsei avariigrupi väikebuss teel väljakutsele. Pärnu maanteel üle remonditud teelõigu sõites eraldusid sealt lahtised asfalditükid, mis lõhkusid politseiauto põhja ja summuti. Kuna selle sõidukiga ei olnud enam võimalik edasi sõita, saadeti kiiresti kohale asendusauto, millega avariigrupp sai sõitu väljakutsele jätkata. Kolmas avariigrupi sõiduk läks aga vormistama politseibussiga juhtunud õnnetust, kuna reeglite kohaselt peab politseisõidukiga juhtunud liiklusõnnetust alati vormistama mõni teine patrull."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing