SEB paneb Tallinnas kinni Sõpruse harukontori

27. veebruar 2009, 12:57

SEB sulgeb 1. märtsist Sõpruse harukontori,
teatas pank ja lisas, et selle pangakontori tavapäraseid kasutajaid oodatakse
Nõmme või Magistrali harukontoritesse.

Endise SEB Sõpruse harukontori asukohta jääb alles sularahaautomaat.

"Seoses internetipanganduse võidukäiguga on pangakontorid orienteerumas üha enam nõustamisteenusele. Sellega seoses koondub teenindus suurematesse ja moodsamatesse kontoritesse, kuna kliendid eelistavad käia pangakontoris kus pakutakse võimalikult laia teenusevalikut nii era- kui ka ärikliendile," kommenteeris SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht ja juhatuse liige Riho Unt.

SEB-l on praegu 60 harukontorit, 213 elektroonilist postipanka, 350 pangaautomaati ja 6129 makseterminali. Kasutusel on üle ligi pool miljonit deebet- ja krediitkaardi. SEB kliendid teevad 98% arveldustest elektroonilisi kanaleid kasutades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2009, 12:57
Otsi:

Ava täpsem otsing