Elu tsükkel keerleb ümber tsikli

ÄP 02. märts 2009, 00:00

Autoga pole enamikus city'des juba ammu midagi peale hakata. Ikka liigutakse mootorrataste ja mopeedidega. Parkimine on alati probleem, ent kui auto asemel hoopis motikas jalge vahel, läheb asi lihtsamaks ja inimmõõtmelisemaks. Tokyosse projekteeritud pisike kortermaja lubab elanikel oma motorrattaga otse koju sõita. Selleks on maja laotatud ümber tilgakujulise kitsa sisehoovi, kust iga elamise omanik saab otse kapiukselaadsest avausest oma korteriploki alumisele korrusele sõita. Sisehoov on täpselt nii suur, et saaks mootorratta mugavalt ümber pöörata. Mõnel kaheksast kolmekordsest korterist paikneb vanngi samas ruumis, kuhu sisenetakse motikaga, mõnel on see teisel korrusel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing