Looklev kortermaja Yokohamas

ÄP 02. märts 2009, 00:00

Jaapanlastele meeldib endiselt palju asju väikesele pinnale nutikalt kokku pakkida. Siin õnnestus koostada üheksast, keskeltläbi 50ruutmeetrisest korterist selline ühine hoone, kus kõigile on pinda nii majas sees kui ka privaatsemas sisehoovis. Hoone on alt täielikult läbikäidav. Sel õnnestub niivõrd väikesele alale luua päris oma sõbralik ja kodune mikrokosmos. Mõeldud on ka kolmanda korruse elanike peale - neile on eelmise korruse katustel reserveeritud piisavalt väliterrassipinda, et värske õhu ja päikese käes tervislike vannid võtmine ikka võimalik oleks. Kogu selle maja mahtude kurvatuur, avade, valguse ja varjude mäng loob enneolematu ning tugeva kohaidentiteediga ruumilise maastiku.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing